Werkwijze

De coaching begint met een intake gesprek waarbij ik je vragen stel over je privé situatie, je werk en je sociale leven. Dit gesprek duurt ongeveer 50 minuten. Is er geen klik, dan gaan we niet verder en zijn er geen kosten aan het gesprek verbonden. Gaan we verder, dan bevestig ik het doel van de coaching, het aantal te verwachten sessies, het door jou te investeren bedrag en de eerste afspraak.

Meestal is met de coaching tussen de 3 en 7 sessies van ongeveer 80 minuten gemoeid. Het standaard uurtarief bedraagt € 90,- exclusief BTW. Na onze sessies krijg je van mij een verslaglegging van datgene wat we hebben besproken en aanvullende documentatie. Uiteraard ben ik na het succesvol voltooien van het coaching traject ook nadien beschikbaar voor incidentele sessies.

 

DE KERN VAN SUCCES
IS
NIEUWSGIERIGHEID

 

Referenties

Meerdere keren heb ik onder Anita mogen hockeyen en heeft zij mij mede gecoacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door middel van het geven van trainingen. Ik ken Anita als een zeer gedreven persoon met een hart van goud. Ze is professioneel, creatief, resultaatgericht en uit het oog betekent nooit uit het hart bij haar!
Kim Preijde

Anita heeft mij advies gegeven voor mijn loopbaangesprek met mijn leidingevende. Zij heeft mij handvatten gegeven waardoor ik sterker in mijn schoenen stond en mijn doel heb kunnen bereiken. Hierdoor heb ik vol zelfvertrouwen en succes het gesprek gevoerd.

Pieter Gerzon

De sessies met Anita waren effectief en waardevol. Anita heeft oog voor detail, weet de juiste vragen te stellen en maakt gebruik van methodes die scherpe inzichten opleveren.

In twee korte sessies hebben we bepaald of mijn manier van werken de juiste manier voor mij is, of mijn werk past bij mijn persoonlijkheid en hebben we doelen gesteld voor de korte en lange termijn!

Tom Rovers