Over Anita Beecheno

Na 17 jaar in het onderwijs, 40 jaar coachen in de sport (hockey) en 25 jaar werken als ZZP-er met o.a. coachopdrachten heb ik een zekere ervaring in het coachen van mensen. Coachen vind ik heerlijk om te doen: er is niets mooiers dan meewerken aan het bespreken van vraagstukken waar mensen mee bezig zijn en daar invulling aan helpen geven. Wie om coaching vraagt is gemotiveerd om te kijken naar veranderingen in ontwikkelingen, gericht op de toekomst.

Voor mij is het een vereiste dat we een klik voelen. En hebben we die klik, dan coach ik met volle aandacht, oog voor detail, vertrouwelijk, neutraal, niet confronterend, met volharding maar vooral met plezier voor ons beiden.

Ik gebruik voor de coaching verschillende vormen (praten, schrijven, luisteren, wandelen, ademhaling technieken) om tot het beste resultaat te komen.

Ervaring

jaar coaching

jaar onderwijs

jaar ZZP'er

 

DE KERN VAN SUCCES
IS
NIEUWSGIERIGHEID

 

Referenties

Meerdere keren heb ik onder Anita mogen hockeyen en heeft zij mij mede gecoacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door middel van het geven van trainingen. Ik ken Anita als een zeer gedreven persoon met een hart van goud. Ze is professioneel, creatief, resultaatgericht en uit het oog betekent nooit uit het hart bij haar!
Kim Preijde

Anita heeft mij advies gegeven voor mijn loopbaangesprek met mijn leidingevende. Zij heeft mij handvatten gegeven waardoor ik sterker in mijn schoenen stond en mijn doel heb kunnen bereiken. Hierdoor heb ik vol zelfvertrouwen en succes het gesprek gevoerd.

Pieter Gerzon

De sessies met Anita waren effectief en waardevol. Anita heeft oog voor detail, weet de juiste vragen te stellen en maakt gebruik van methodes die scherpe inzichten opleveren.

In twee korte sessies hebben we bepaald of mijn manier van werken de juiste manier voor mij is, of mijn werk past bij mijn persoonlijkheid en hebben we doelen gesteld voor de korte en lange termijn!

Tom Rovers